"Be your own kind of beautiful"

diamond.png

Om mig:

Frisör i Östersund nära Åre & Krokom som ex erbjuder hårförlängning

Jag är en frisör som driver min egna salong Shine by Marielle. Jag utför bl.a. hårförlängning och en rad andra tjänster för dig här i Östersund eller i dess omnejd, så som ex. Åre eller Krokom.

Marielle Hellqvist heter jag.
Jag är född -94 och kommer från Östersund.

Jag är gift med min Rasmus & vi har 2 döttrar tillsammans som föddes år 2017/2020.

Jag har drömt om att bli frisör sedan jag var 6 år gammal. Och tog tag i detta när jag skulle välja gymnasium inriktning.

Jag gick på Jämtlands gymnasium Bräcke inriktning frisör internationell.

Där jag på student dagen blev tilldelad stipendium "Wellas best student award".

Direkt när jag var färdig med min utbildning som frisör så fick jag jobb i Norge på "La donna frisör" där jag jobbade 2 år. Sedan flyttade jag hem till Östersund igen pga hemlängtan. Där jobbade jag en kort stund på "Attityd stortorget" & flyttades sedan över till "Attityd postgränd" där jag hann jobba 1,5år för sen skulle vi få barn. Sen flyttade vi tillbaka till Norge när dottern var 6mån. Där fick jag jobb som Salongschef & frisör i Trondheim där jag jobbade ca.1år. För mycket hemlängtan igen.. och nu är vi tillbaka i Östersund! 

Min dröm sedan jag var 6 år gammal har gått i uppfyllelse! Jag har nu min egna salong, där jag bestämmer över allt själv. Helt overkligt.

 

Här vänder jag mig till alla er som befinner er i Östersund med omnejd, så som exempelvis i Åre eller Krokom och jag erbjuder min hjälp med saker som hårförlängning och andra professionella frisörtjänster som ni kan läsa mer om under mina tjänster här på sidan.

"I min salong, ska alla känna sig välkommen oavsett bakgrund. Jag kommer se dig som en egen individ och lyssna på dina önskemål. Jag kommer ge dig tips & råd men aldrig tvinga dig till något. Det är kunden som bestämmer. Och när du kommer till mig så ska jag ta hand om dig. 

Släpp all stress och bekymmer och ta bara den här stunden till att njuta och ha lite egen tid"