"Be your own kind of beautiful"

Om mig:

Jag är en frisör som driver min egna salong Shine by Marielle. Jag utför bl.a. hårförlängning och en rad andra tjänster för dig här i Östersund eller i dess omnejd, så som ex. Åre eller Krokom.

Marielle Hellqvist heter jag.
Jag är född -94 och kommer från Östersund.

Jag är gift med min Rasmus & vi har en dotter tillsammans som föddes år 2017.

Jag har drömt om att bli frisör sedan jag var 6 år gammal. Och tog tag i detta när jag skulle välja gymnasium inriktning.

Jag gick på Jämtlands gymnasium Bräcke inriktning frisör internationell.

Där jag på student dagen blev tilldelad stipendium "Wellas best student award".

Direkt när jag var färdig med min utbildning som frisör så fick jag jobb i Norge på "La donna frisör" där jag jobbade 2 år. Sedan flyttade jag hem till Östersund igen pga hemlängtan. Där jobbade jag en kort stund på "Attityd stortorget" & flyttades sedan över till "Attityd postgränd" där jag hann jobba 1,5år för sen skulle vi få barn. Efter jag gått hemma en stund innan vårat mirakel kom så fick jag beskedet att jag inte fick fortsätta min anställning när min mammaledighet var färdig trots att jag hade vikariat till 2019 då dom inte hade användning av mig praktiskt när jag va mammaledig. Jag blev såklart besviken och kände att Nej. då flyttar vi tillbaka till Norge när dottern var 6mån. Där fick jag jobb som Salongschef & frisör i Trondheim där jag jobbade ca.1år. För mycket hemlängtan igen.. och nu är vi tillbaka i Östersund! 

Min dröm sedan jag var 6 år gammal har gått i uppfyllelse! Jag har nu min egna salong, där jag bestämmer över allt själv. Helt overkligt.

 

Här vänder jag mig till alla er som befinner er i Östersund med omnejd, så som exempelvis i Åre eller Krokom och jag erbjuder min hjälp med saker som hårförlängning och andra professionella frisörtjänster som ni kan läsa mer om under mina tjänster här på sidan.

"I min salong, ska alla känna sig välkommen oavsett bakgrund. Jag kommer se dig som en egen individ och lyssna på dina önskemål. Jag kommer ge dig tips & råd men aldrig tvinga dig till något. Det är kunden som bestämmer. Och när du kommer till mig så ska jag ta hand om dig. 

Släpp all stress och bekymmer och ta bara den här stunden till att njuta och ha lite egen tid"

Bergsgatan 23, 832 41 Frösön/Östersund.

Kontakt:

shinebymarielle@gmail.com

Tel: 063- 51 03 13

Öppningstider:

Mån/tis/tors: 10.00 - 17.00  Onsdagar 12.00-20.00 Fre: 10.00-16.00

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle